Plotnitskij: ”Om Minsk-2 havererar, så kommer vi att få se kittlar vid Charkov, Kiev och Lvov, men inget Minsk-3”.

08.06.2015 – 23:26. Plotnitskij: ”Om Minsk-2 havererar, så kommer vi att få se kittlar vid Charkov, Kiev och Lvov, men inget Minsk-3”.

Om överenskommelsen om en fredlig lösning av situationen i Donbass, som skrevs under i Vitrysslands huvudstad den 12 februari, upphör att fungera, så kommer inga nya förhandlingar med Kiev att hållas.

Det förklarade ledaren för Folkrepubliken Lugansk, Igor Plotnitskij, under det första Media-forumet, som ägde rum i republiken under den gångna helgen.

Plotnitskij
”Enligt min uppfattning – jag har en sådan inre övertygelse om detta – kommer inte Minsk-3 att vara möjligt. Om Minsk-2 upphör att existera, så kommer vi att få se en kittel vid Charkov, en kittel vid Kiev, en kittel vid Lvov och vid andra ukrainska städer, men det kommer inte att bli något Minsk-3”, – sade ledaren för FRL.

Plotnitskij underströk att FRL och FRD inte krigar med Ukraina och ukrainarna, utan med den oligarkklick, som har rotat sig fast i Kiev.

”Varför driver Porosjenko på det här kriget? Jag förklarar. Om kriget tar slut, så kommer han inte att sitta kvar i sin fåtölj i en vecka ens en gång, eftersom de inre problemen kommer att leda till en explosion i Ukraina. Kriget är endast en avledningsmanöver för hela landet”, – anser Plotnitskij.

Källa: http://rusvesna.su/news/1433795202

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s